Inici Actualitat El CP Taradell es veu clarament superat pel Barça B (0-4)

El CP Taradell es veu clarament superat pel Barça B (0-4)

0
COMPARTIR

Derrota clara i contundent del Club Patí Taradell en el primer partit de la segona volta de l’Ok Lliga Plata nord. Els taradellencs van perdre per 0 a 4 al municipal del Pujoló contra el Barça B.

No va ser el dia del Club Patí Taradell que en els primers cinc minuts de partit ja va rebre dos gols. Un desavantatge que va marcar el desenvolupament del matx. Els taradellencs ho van intentar de totes maneres, però no van tenir el dia ni la claredat suficient. Abans del descans els taradellencs van tenr un penal a favor, però Víctor Crespo no va ser capaç de transformar-lo. A la mitja part s’hi va arribar amb 0 a 2.

A l’equador del segon temps, el Barça B va fer el 0 a 3. Just després els visitants van disposar d’una falta directa, que no van transformar. Però a 10 minuts pel final van sentenciar amb el 0 a 4 definitiu. El Taradell podria haver marcat en una altra falta directa, però aquest cop Pol Gallifa no va trobar el gol.

Derrota dels taradellencs que cauen fins a la cinquena posició i veuen com el líder, el Mataró, s’escapa a 5 punts de diferència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments