Inici Actualitat La UD Taradell deixa escapar en el temps de descompte el triomf...

La UD Taradell deixa escapar en el temps de descompte el triomf davant del Joanenc (3-3)

0
COMPARTIR

Empat agredolç del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs que guanyaven per 3 a 1 just abans d’arribar als 90 minuts, han vist com els visitants empataven el partit en l’últim instant.

Tot i això ha estat un bon partit de la UD Taradell davant un equip de la part alta de la classificació. Oriol Vila ha inaugurat el marcador al minut 18 en un contraatac letal dels taradellencs. Amb avantatge l’equip taradellenc ha treballat molt bé per mantenir el resultat. Amb 1 a 0 s’ha arribat al descans. A la represa, només començar, el Taradell ha vist com una acció a dintre l’àrea ha estat penalitzada amb mans d’Èric Mateu en una decisió molt rigorosa. Genís Donadeu, però, ha aturat la pena màxima. Cinc minuts després ha arribat el 2 a 0. Pilota que ha robat Arnau Bayés al mig del camp i en el contraatac Amine ha cedit perquè Èrik, arribant des de la segona línia, marqués amb un xut ajustat al pal. El 3 a 0 ha arribat al minut 63 quan Amine ha cedit a l’espai per Oriol Vila, que ha superat al portar en l’u contra u.

Però el partit no estava sentenciat. El Joanenc ha marcat el 3 a 1 poc després al minut 70. El Taradell, però, ha tingut el quart dos minuts després quan Raul ha enviat una rematada al travesser. No ha estat fins als darrers minuts que el partit ha embogit. Al minut 90 en una jugada embolicada dins l’àrea el Joanenc ha fet el 3 a 2. I els nervis han jugat una mala passada als taradellencs, que en l’últim minut del descompte han vist com en un córner arribava l’empat a 3 definitiu.

Gerro d’aigua freda per a un Taradell que havia merescut el triomf. Tot i l’empat, els taradellencs han donat molt bones sensacions en la seva lluita per la permanència. Sumen 14 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments