Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès dona 1.000 euros a l’Associació...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès dona 1.000 euros a l’Associació HIPOFAM

0
COMPARTIR

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès va formalitzar aquest dijous la donació solidària de 1.000 euros a l’Associació HIPOFAM, una entitat que fomenta la investigació i informació sobre una malaltia minoritària anomenada hipomagnesèmia familiar. Aquesta malatia renal provoca nivells baixos de magnesi a la sang. L’associació investiga la malaltia a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

La donació econòmica es va fer aquest dijous al mateix centre escolar i va comptar amb la presència d’Antoni Cabrera, president d’HIPOFAM, els regidors d’Educació i de Benestar Social de l’Ajuntament de Taradell, Lleïr Pladevall i Lídia Alonso, i els alumnes de 6è de Primària amb familiars i mestres. Els alumnes també van lliurar a l’associació unes petites creacions de les manualitats que es van vendre a la Fira de Santa Llúcia. Amb els ingressos de la fira i d’altres iniciatives que s’han realitzat en el marc del grup IMPLICA’T de 6è també es va poder fer una aportació econòmica a La Marató de TV3.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments