Inici Actualitat Taradell fa aquest divendres l’acte de cloenda de la campanya de col·laboració...

Taradell fa aquest divendres l’acte de cloenda de la campanya de col·laboració amb La Marató de TV3

0
COMPARTIR

A partir de les 7 de la tarda el Centre cultural Costa i Font acollirà l’acte que tancarà la campanya solidària d’enguany de Taradell amb la Marató de TV3. Servirà per donar a conèixer la quantitat que les diferents entitats i col·lectius han recollit en els actes que han organitzat i que es destinaran a combatre i prevenir les malalties relacionades amb la salut cardiovascular.

Hi ha previst diferents actuacions i xerrades informatives. Per començar hi haurà un tastet de xocolata desfeta del Xocolater de Taradell. També està prevista l’actuació dels cantaires del Casal de la Llar de Jubilats i una petita demostració de percussió corporal amb Santi Serratosa i Sandra López. A l’escenari de can Costa també s’hi farà una demostració de dansa urbana a càrrec d’alumnes de l’Institut de Taradell. Carles Roch, membre de Creu Roja Osona, farà una exposició al voltant de les malalties cardiovasculars i diferents testimonis de Taradell parlaran de la seva experiència amb aquest tipus de malalties.

Al final de l’acte, es donarà a conèixer el total del donatiu que han recollit entitats i associacions taradellenques. L’acte està obert a tothom amb entrada lliure.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments