Inici Actualitat Ja es pot transitar pel nou Passatge de l’Escola

Ja es pot transitar pel nou Passatge de l’Escola

0
COMPARTIR

El nou Passatge de l’Escola ja està obert. Aquest nou vial connecta el carrer Miquel Martí Pol i la carretera de Balenyà. és a dir, permet anar d’una forma més directa entre el Centre cultural Costa i Font i el CAP de Taradell o l’escola d’educació inicial de Les Pinediques.

Aquest nou espai públic està integrat dins del sector PAU-10 que s’està urbanitzant. El vial només és per a vianants i connecta també amb el parc infantil del costat del CAP Taradell. Aprofitant les obres, s’han instal·lat dues zones de lleure més. Una que és un nou parc infantil i l’altra acull el circuit de salut que hi havia al costat de l’EAS a l’Avinguda Mòssen Cinto Verdaguer. Pel vial només està previst que hi puguin circular els veïns i veïnes que tinguin l’accés al garatge per aquest carrer.

Recordem que el nom del Passatge es va escollir per votació popular el passat mes de juny de 2022. En les properes setmanes està previst que els alumnes de l’Escola Pinediques ja puguin accedir a l’escola des d’aquest passatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments