Inici Actualitat La UD Taradell suma al camp del Gironella (0-0)

La UD Taradell suma al camp del Gironella (0-0)

0
COMPARTIR

Empat per sumar del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte al camp del Gironella. Els taradellencs han empat a zero i per tercer partit consecutiu puntuen i no encaixen cap gol en contra.

El partit contra el Gironella era important, ja que és un equip de la mateixa zona de classificació que els taradellencs. No ha estat un matx fàcil, conscient els dos equips de la importància del triomf. Al primer temps hi ha hagut molta igualtat i alternances. Els locals han pogut marcar en dues ocasions, que han tingut rèplica taradellenca, ja que el Taradell també ha disposat de dues oportunitats clares per marcar.

A la segona part s’ha mantingut la igualtat i cap dels dos equips ha estat capaç de desnivellar el marcador. Amb l’empat a zero inicial s’ha arribat al final del partit. El Taradell suma 13 punts i segueix la seva lluita per la permanència. En la propera jornada els taradellencs rebran la visita del Joanenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments