Inici Actualitat L’antiga casa de Can Granada obre les portes al Taradell Jove, el...

L’antiga casa de Can Granada obre les portes al Taradell Jove, el nou equipament juvenil

0
COMPARTIR

Taradell Jove és el nom i la nova imatge que representa el nou espai físic que serà referència per als i les joves del municipi. Aquest dijous a la tarda es va fer la presentació del futur equipament, així com de la renovada imatge que ha elaborat La Rita Comunicació.

L’antiga casa de Can Granada, a la carretera de Balenyè amb l’encreuament amb el carrer Ramon Pou, serà l’espai on hi haurà l’equipament juvenil. Aquest espai oferirà orientació, informació i gestionarà les consultes dels joves. L’Ajuntament de Taradell ha arrendat la casa per un període de 10 anys d’aquesta antiga casa d’estiueig. De moment, ja es van fer uns primers treballs d’acondicionament, però s’estan fent reformes perquè pugui acollir els joves de Taradell. Serà el nou punt juvenil on també s’hi faran activitats i podrà ser un punt de trobada.

Aquest dijous en la presentació van exposar els detalls l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i la regidora de Joventut, Lídia Alonso. També es va presentar la nova imatge al voltant del concepte ‘Taradell Jove’ i el Consell de Joventut de Taradell va presentar la nova imatge corporativa, sorgida a partir de l’entrada de nous joves en el si de l’entitat.

Tot i ser una tarda freda es van fer diverses exhibicions de dansa urbana, música i escultura artística a càrrec de joves taradellencs.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments