Inici Actualitat Una excursionista cau prop de l’Enclusa i ha de ser rescatada en...

Una excursionista cau prop de l’Enclusa i ha de ser rescatada en helicòpter pels Bombers

0
COMPARTIR
Foto: Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han hagut de rescatar en helicòpter aquest migdia una excursionista que havia caigut d’un marge prop de l’Enclusa i s’havia fracturat la cama. Els Bombers han rebut l’avís a les 12 i 2 minuts del migdia.

L’excursionista, veïna de Berga i de 62 anys, havia caigut pel marge d’un corriol. El Grup Actuacions Especials (GRAE) ha estabilitzat la dona i l’ha traslladat en helicòpter fins al camp de futbol de la Roureda, on hi havia l’ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per poder-la traslladar a l’hospital. La Guàrdia Municipal de Taradell també ha participat en l’operatiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments