Inici Actualitat La UD Taradell comença el 2023 amb triomf al camp del Voltregè...

La UD Taradell comença el 2023 amb triomf al camp del Voltregè en l’estrena del nou entrenador

0
COMPARTIR

Victòria importantíssima del Segona Catalana de la UD Taradell en el primer partit del 2023. Els taradellencs han guanyat aquest dissabte a la tarda al camp del Voltregà per un clar 0 a 3, en l’estrena del nou tècnic Gabi Barrera.

L’equip taradellenc amb un partit molt seriós i pràctic ha sumat la segona victòria de la temporada. El triomf s’ha començat a construir a la mitja hora de joc, quan Amine ha robat una pilota, que ha cedit a Nil Fabregó, perquè aquest li tornés i Amine fes el 0 a 1. Els taradellencs, ben posats sobre el terreny de joc, han marcat just abans del descans el 0 a 2, amb un gol de Jordi Pladevall. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la segona meitat els taradellencs han sabut aguantar la diferència de gols. No han cedit i a mesura que han anat passant els minuts han anat consolidant el triomf. En el darrer minut una pilota llarga a l’esquena de la defensa, l’ha aprofitat Oriol Vila per sentenciar i tancar el marcador amb el definitiu 0 a 3. Un resultat que fa que els taradellencs sumin 9 punts i pugin una posició superant al Voltregà amb qui tenen el goal average particular a favor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments