Inici Actualitat Un total de 117 participants tanquen el 2022 disputant la 13a Cursa...

Un total de 117 participants tanquen el 2022 disputant la 13a Cursa de Sant Silvestre

0
COMPARTIR

Absència de fred, però molta participació a la 13a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Taradell, organitzada pel Centre Excursionista Taradell. Un total de 117 participants han pres part en el ja tradicional esdeveniment esportiu de Taradell. La participació, que en els darrers dos anys havia anat a la baixa, ha tornat a sobrepassar el centenar de persones.

El recorregut, com és habitual, coronava el punt més alt del municipi, l’Enclusa amb un clar esperit festiu, ja que la prova no era competitiva. Els participants, això sí, havien de portar algun ornament, disfressa o barret nadalenc.

Els premis a les millors disfresses han estat per l’equip format per Marçal i Bernat Cedó i Marta Rodríguez, i per a Marta Homs i Joan Coderch. Tot i no ser competitiva, els primers participants en completar els 8 quilòmetres de recorregut han estat Oriol Senmartí, Jordi Gallifa, Marc Tió i Albert Corominas. Les primeres participants a nivell femení en arribar a la Plaça de les Eres han estat Anna Pujol, Txell Bonet, Jana Aguilar i Núria Ferrer.

A dalt a l’Enclusa els participants han pogut gaudir d’un avituallament. Al final, coca, cava, xocolata i begudes per a tots els participants per tancar el 2022. Podeu veure més imatges en la següent galeria de fotos:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments