Inici Actualitat L’equip júnior del Club Volei Taradell ha disputat aquests dies la Copa...

L’equip júnior del Club Volei Taradell ha disputat aquests dies la Copa d’Espanya

0
COMPARTIR

Valladolid ha acollit del 27 al 30 de desembre la Copa d’Espanya de voleibol en categories cadet, juvenil i júnior. I l’equip júnior femení del Club Volei Taradell hi ha participat. Per primera vegada la categoria júnior s’incloïa en la Copa d’Espanya.

A la competició espanyola hi participaven 13 equips en categoria júnior femení. Les jugadores taradellenques estaven englobades en el grup C, juntament amb Las Rozas, Volei Vilassar, Deluarc VCV Duero i VP Madrid Amarillo. El primer dia (27 de desembre) van disputar 3 partits i van guanyar un partit contra el Deluarc VCV Duero (2-0). Davant Las Rozas i el Vilassar van perdre per 2 a 1 i 2 a 0, respectivament. El segon dia (28 de desembre) van perdre per 2 a 0 contra el VP Madrid Amarillo.

En acabar en quarta posició del grup i no classificar-se dels dos primers, van disputar la segona fase de la posició 7 a la 13. Aquest dijous 29 de desembre van enfrontar-se amb el CV San Fernando amb qui van perdre per 2 a 1, en un partit molt igualat. En l’últim partit aquest divendres les taradellenques han guanyat per 2 a 1 al VP Madrid negre, i han acabat la competició en 11a posició.

La Copa d’Espanya va reunir 310 equips i més de 4.300 esportistes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments