Inici Actualitat Tastet de Gospel protagonitzarà el concert d’Any Nou a Taradell

Tastet de Gospel protagonitzarà el concert d’Any Nou a Taradell

0
COMPARTIR

En els darrers anys l’Ajuntament de Taradell programa un Concert d’Any Nou l’1 de gener. Aquest 2023 els protagonistes de l’actuació seran els Tastet de Gospel.

Ho faran amb el seu darrer espectacle ‘Gospelwill’ al Centre cultural Costa i Font a partir de les 7 de la tarda. Serà una actuació gratuïta per a tothom qui vulgui assistir-hi. A més, serà l’estrena de ‘Gospelwill’, ja que Taradell serà el primer dels concerts previstos, que també arribaran a Manlleu (5 de febrer), Calldetenes (15 d’abril) i Torelló (14 de maig).

Segons el director de Tastet de Gospel, Guillem Prat, l’espectacle és una història de vida portada als escenaris explicada a través de la música. “És voluntat de ser, d’aconseguir, és l’esforç de viure més enllà del dubte o del sofriment. És l’alegria de ser el que un vol ser. És aquest sóc jo i m’estimo així.” A l’escenari de can Costa s’hi podran veure una formació amb més de 40 veus, una banda de músics i una ballarina.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments