Inici Actualitat Taradell tancarà el 2022 amb la Cursa de Sant Silvestre i ja...

Taradell tancarà el 2022 amb la Cursa de Sant Silvestre i ja en van 13 edicions

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista de Taradell organitza aquest dissabte 31 de desembre la 13a edició de la Cursa de Sant Silvestre. La prova tradicional tancarà el 2022 amb una pujada corrent fins a l’Enclusa, el punt més alt de Taradell.

La prova començarà a les 4 de la tarda des de la Plaça de les Eres, on a partir de les 3 es podran fer les inscripcions. El preu és de 3 euros als federats i de 5 als no federats. L’edat mínima per participar-hi és els 12 anys.

La Sant Silvestre té un recorregut de 8 quilòmetres, pujant per la Codina i la Rompuda fins a l’Enclusa, i baixant per Mansa i Can Mascarell fins a la Plaça de les Eres. No és competitiva i només es premien les millors disfresses o guarniments, ja que una de les normes és que els participants vagin guarnits o disfressats. Hi haurà premis a la millor disfressa masculina i femenina. Al final, els participants tindran coca i begudes.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments