Inici Actualitat El Centre cultural Costa i Font es completarà amb una sala de...

El Centre cultural Costa i Font es completarà amb una sala de bingo municipal

1
COMPARTIR

La part per acabar del Centre cultural Costa i Font acollirà a finals del 2023 una sala de bingo i jocs recreatius i d’atzar. Es tracta de la part final que actualment s’utilitza com a magatzem per a la brigada municipal.

L’Ajuntament de Taradell ja ha rebut la confirmació d’una subvenció procedent dels Fons Next Generation per a projectes de foment a l’economia circular. En aquest sentit, l’objectiu és que tots els diners que generi el nou bingo puguin ser reinvertits al municipi i ser utilitzats en projectes tan ambiciosos com comprar la fàbrica del Tint, construir una piscina municipal d’estiu, acabar la variant de ponent o iniciar un projecte d’aigües termals vinculada amb la ruta de l’aigua i la Mare de les fonts. En definitiva, fomentar que els diners ‘circulin’ del bingo al poble i es compleixi així amb els requisits d’economia circular que potencia la línia de subvencions europees.

D’aquesta manera, 27 anys després de la seva adquisició com a equipament municipal el Centre cultural Costa i Font quedarà definitivament acabat. L’espai utilitzat per la brigada ja té des de fa temps nova ubicació en un magatzem previst en un solar a l’inici del polígon El Vivet.

Pel que fa a projectes antics que havien estat vinculats a can Costa com una sala fosca per a propostes teatrals, queden descartades, tenint en compte que els increments dels costos energètics, ja fan que cada vegada la sala gran sigui més fosca per poder estalviar.

Ja han sorgit algunes veus crítiques amb el futur bingo, criticant que potenciarà l’especulació i l’addicció de la població. Tot i que alguns dels portaveus d’aquest grup crític mantenen l’anonimat, ja que segons ha pogut saber Taradell.com, la gran majoria assisteixen cada any a la proposta nadalenca de la Quina de la UD Taradell. El projecte ja està en marxa i ja hi ha una empresa interessada en la seva construcció, que porta per nom Lapelaeslapela SA.

Pel que fa al nom del bingo, l’Ajuntament té previst fer un procés de participació popular. Els noms proposats seran:

  • Can Costa Guanyar
  • Vin Gogh
  • Encantat Línia
  • Can Pela Llarga
  • Vinc&Go

Que tingueu molt bon dia dels Sants Innocents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
M.DOLORS CASASSAS FRANCH
M.DOLORS CASASSAS FRANCH
28 desembre 2022 16:49

Com no podria ser d’una altra manera, una bona opció