Inici Actualitat Manel Pablo Blanch i Cinta González guanyen el Concurs de fotografia Memorial...

Manel Pablo Blanch i Cinta González guanyen el Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu 2022

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

La desena edició del Memorial Lluís Tuneu, el concurs de fotografia de la Festa d’en Toca-Sons, ja té guanyadors. Divendres a la nit es va fer el lliurament dels guardons als premiats en l’edició 2022.

1r Premi concurs de fotografia. Autor Manel Pablo Blanch

El primer premi del concurs de fotografia va ser per Manel Pablo Blanch per la fotografia ‘Agutzil’. El premi consisteix en un sopar per a dues persones i un trofeu. El segon premi va ser Pilar Coromina amb la fotografia ‘A l’atac’, que també es va endur un sopar per a dues persones i un trofeu. El tercer premi va ser per Josep Bosch i la foto ‘Oh, no hi ha ningú’, que es va endur un trofeu.

1r Premi concurs instagram. Autora Cinta González

Pel que fa al concurs d’instagram, organitzat conjuntament amb InstaOsona, el primer premi va ser per Cinta González, i el segon premi se’l va endur Manel Pablo Blanch. La fotografia escollida per il·lustrar el cartell de la Festa d’en Toca-Sons del 2023 és obra de Genís Sañé.

Les fotografies premiades més una selecció es poden veure al vestíbul de can Costa fins el 2 de gener.tocatoca

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments