Inici Actualitat Laura Borràs visita la Fira de Santa Llúcia de Taradell per donar...

Laura Borràs visita la Fira de Santa Llúcia de Taradell per donar suport al candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués

0
COMPARTIR

La presidenta del Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha visitat aquest diumenge la 46a Fira de Santa Llúcia de Taradell. La seva visita ha servit per donar suport al candidat a l’alcaldia en les municipals del 2023 de Junts per Taradell, Santi Estragués.

Borràs s’ha reunit primer amb els dirigents i els regidors de Junts per Taradell a la pastisseria Montrodon, on han estat acompanyats pel president de Junts per Catalunya a la vegueria de la Catalunya Central, Marc Codina. Borràs, tot seguit, ha fet un recorregut per la Fira de Santa Llúcia on ha parat a saludar molts dels paradistes i parlar amb molts dels visitants que l’han parat.

Borràs ha explicat, referint-se a la fira, que “estic molt contenta de veure com batega el país, avui que és el dia de la solidaritat per excel·lència amb tot un país que es mou per la Marató de TV3, veure i viure les tradicions que es mantenen”. També s’ha referit al suport a Santi Estragués com a candidat a l’alcaldia de Taradell, “una persona que coneix perfectament el batec de Taradell i m’acompanya en aquesta fira, com jo l’acompanya a ell, que em va explicant els secrets de tothom. Presentem gent compromesa amb el país, gent que coneix cadascun dels seus pobles, com ho fa en Santi a casa seva i ens ajuda a demostrar que som gent que escoltem, gent que actuem, que ens avala la gestió, el compromís no només amb Taradell sinó amb tot Catalunya per tirar endavant el projecte de la independència, que serà el que de veritat solucinarà els problemes de la gent”.

Santi Estragués ha destacat que la visita de Laura Borràs ha estat “un plaer tenir-la en una fira tan característica, content que vegi la nostra població i aprofitem aquests moments per fer precs i fer valdre la nostra població que ens estimem i que ens toca lluitar i defensar, per explicar tot el que volem i necessitem pel nostre municipi”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments