Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia de Taradell viu les ganes de tradició...

La Fira de Santa Llúcia de Taradell viu les ganes de tradició amb una gran afluència de públic

0
COMPARTIR

Molta afluència de gent en la 46a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Un diumenge on la Plaça de de Santa Llúcia i la Plaça d’en Gili s’han omplert de paradetes d’entitats, associacions, comerços, escoles i particulars que oferien tot tipus de productes i ornaments vinculats amb el Nadal, l’artesania, els aliments i les iniciatives solidàries.

Tant al matí com a la tarda hi ha hagut molta gent en les hores centrals. Al matí al voltant de la capella de Santa Llúcia, que durant tot el dia es podia visitar per dins encenent una espelma o fent tocar les campanes. Al matí també es podia adquirir el ramet de la sort, després de la missa que s’hi ha celebrat.

A la tarda el berenar popular a base de torrades i botifarra també ha congregat molta gent a la Fira, que ha pogut gaudir de l’ambient amb els llums nadalencs. Molts arribaven de la Plaça de les Eres on s’ha fet la rebuda als patges reials, que han recollit les cartes de desitjos dels més petits.

Podeu veure més imatges clicant a la foto de sota:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments