Inici Actualitat Una UD Taradell sense fortuna cau a casa contra el Sant Quirze...

Una UD Taradell sense fortuna cau a casa contra el Sant Quirze del Vallès (2-3)

0
COMPARTIR

L’equip de Segona Catalana de la UD Taradell no té la sort de cara. Aquest dissabte a la Roureda els taradellencs van perdre per 2 a 3 davant del Sant Quirze, en un partit que, com a mínim, podríen haver empatat. Però les coses no surten i l’equip va caure derrotat.

El partit va començar molt bé per al Taradell, ja que al minut 2 en una gran jugada de Vila per l’esquerra, va cedir cap enrere perquè Gorgals a la frontal de l’àrea petita enviés la pilota creuada al fons de la porteria. L’1 a 0 va poder veure uns primers 20-25 minuts de força domini taradellenc. Els visitants només inquietaven en pilotes penjades en faltes des del mig del camp. Abans Vila va estar a punt de marcar el 2 a 0. En un córner Tisora rematava de cap, la pilota, però tocava a l’esquena de Vila, que veia com li queia la pilota molt a prop i en engaltar de primeres va xutar massa alt. A partir de la mitja hora els visitants van apretar més i van aconseguir l’empat en la primera jugada clara. Passada filtrada en profunditat perquè un jugador visitant encarés Genís, que tot i tocar la pilota, no va poder impedir que acabés al fons de la xarxa. Empat a 1 al minut 32. Els visitants encara van veure com minuts més tard se’ls anul·lava un gol en un clar fora de joc després d’una falta servida des del lateral dret. Amb empat a 1 es va arribar al descans.

Al segon temps, domini taradellenc durant els primers 20 minuts. Tisora va rematar lleugerament a prop del pal una falta llunyada servida per Bayés. Al quart d’hora dues accions molt clares del Taradell. Amine, que havia entrat feia pocs minuts, rebia una passada en una internada de Bassas per la dreta, però el seu xut va sortir lleugerament elevat. I pocs minuts després en una jugada per la mateixa banda, Nil Fabregó s’internava a l’àrea i servia enrere per l’arribada d’Amine que va xutar massa alt. Claríssima per al Taradell, que va perdonar i va veure com el Sant Quirze no ho feia. En la primera ocasió visitant, va arribar l’1 a 2 al minut 69 en una acció on els jugadors taradellencs van reclamar fora de joc, però la pilota creuada va acabar al fons de la xarxa. L’1 a 3 va arribar tres minuts després. Falta directa que s’estavellava al travesser, però va caure prop d’un jugador visitant que només la va haver d’empènyer amb el cap.

El Taradell, però, va reaccionar ràpid. A falta d’un quart d’hora una pilota filtrada pel mig, la tocava Vila cap a un costat perquè Amine que acompanyava la jugada superés el porter. El 2 a 3 va posar pressió als visitants, que es van dedicar a perdre temps i simular lesions. El Taradell va apretar i amb més impuls que claredat va rondar la porteria visitant. Moltes pilotes directes i faltes penjades, però el Taradell no va trobar la sort del gol.

Els visitants van guanyar demanant el xiulet final, en l’últim partit d’aquest 2022.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments