Inici Actualitat El dissenyador Gerard Calm, amb l’empresa Zoo Studio, guanya dos premis europeus...

El dissenyador Gerard Calm, amb l’empresa Zoo Studio, guanya dos premis europeus de disseny

0
COMPARTIR

El taradellenc Gerard Calm, un dels socis fundadors de l’empresa de disseny Zoo Studio, ha obtingut dos premis europeus de disseny. Es tracta dels prestigiosos ADCE (Arts Director Club of Europe). En concret, s’han edut dos guardons de plata en l’apartat editorial, per dos projectes que van fer pel xocolater i pastisser Ramon Morató. Es tracta del disseny editorial de dos productes: Disfrutar Vol. 1 i Files.

Disfrutar Vol.1 és un llibre per al restaurant Disfrutar, que té dues estrelles Michelin. Compta amb un centenar de receptes en un classificador que integra documentació i fotografies que els propis cuiners guarden en quaderns indexats per anys com a rutina de la seva feina. Mentre que Files és un llibre que recull experiències i material de treball de Ramon Morató en els darrers sis anys, agrupat en carpetes i emfatitzant aquest concepte en els materials i disseny uitilitzat.

Cal destacar que Zoo Studio va guanyar per a aquests dos mateixos projectes dos premis LAUS de disseny gràfic i comunicació, el passat mes de juliol.

Cal destacar que el passat 25 de novembre, Zoos Studio va guanyar també el Selected 2022 pel projecte Constenc, que es va lliurar a Bilbao. Costenc és el disseny d’una ampolla de vi de Set&Ros, que representa la influència del mar en les vinyes a través de la representació de l’erosió causada per les ones i l’arena del mar, tant en l’etiqueta com en l’ampollla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments