Inici Actualitat Bons resultats dels jugadors del CPE Taradell a l’Escolar TTI de Taradell

Bons resultats dels jugadors del CPE Taradell a l’Escolar TTI de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dissabte passat es va fer a les instal·lacions de Les Pinediques, la quarta prova del Campionat TTI Escolar amb la participació de 30 jugadors de diferents clubs de la comarca d’Osona, Ripollès, Moianès, La Selva i Vallès Oriental.

A primera hora del matí va jugar el Nivell A amb la participació de Roger Boix que després de ser quart de grup, va acabar en la 11a posició final guanyant dos bons partits, el darrer contra en Jordi Galavís del CTT Ripoll, on el va derrotar per 2 sets a 1. Amb aquest resultat es mantindrà una prova més al Nivell A. I en el Nivell B hi havia la participació de l’Iu Pujol que a la fase de grups va ser 1r, i en les eliminatòries va perdre a semifinals amb l’Héctor Quintanilla del TT Torelló per 1 a 2. Després va aconseguir la tercera posició guanyant a Fortià Orriols del CTT Ripoll per 2 a 1. Amb aquest resultat, tornarà a pujar al Nivell A.

La propera prova es farà el dissabte dia 28 de gener a Torelló on començarà la competició per equips.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments