Inici Actualitat Mor l’exregidora i exjutgessa de Pau de Taradell, Carme Amblàs

Mor l’exregidora i exjutgessa de Pau de Taradell, Carme Amblàs

0
COMPARTIR
Jaume Miralpeix (segon de baix per l'esquerra) amb els regidors del mandat 1991-1995

Aquest diumenge 11 de desembre va morir, a l’edat de 77 anys, la taradellenca Carme Amblàs Solà, després d’una llarga malaltia. Carme Amblàs va ser regidora a l’Ajuntament de Taradell, durant l’alcaldia de Josep Munmany. De fet, va tenir-hi responsabilitats de govern durant dos mandats del 1991 al 1995 i del 1995 al 1999, ocupant la regidoria de Benestar Social i impulsant la creació de la Fundació Vilademany.

També va ser jutgessa de Pau de Taradell des del 2016 fins al 2021 (des del 2008 havia estat jugessa de pau suplent de Josep Cassany). De fet, ha estat l’única dona que ha ostentat aquest càrrec fins ara.

L’enterrament es farà aquest dilluns a les 12 del migdia a l’Església Sant Genís de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments