Inici Actualitat Pas enrere del CP Taradell en perdre a casa contra el Cerdanyola...

Pas enrere del CP Taradell en perdre a casa contra el Cerdanyola (1-3)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha perdut el liderat de l’Ok Lliga nord, després de perdre aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló davant del Cerdanyola. Els taradellencs van patir la segona derrota de la temporada en perdre per 1 a 3.

Els taradellencs es van veure sorpresos per un equip, en teoria inferior, i que només havia guanyat fins dissabte dos partits. Als dos minuts, el Cerdanyola va avançar-se en el marcador. De fet, va ser l’únic gol que es va veure en una primera part on al Taradell li va costar molt generar ocasions. Als deu minuts de la represa, Xavier Crespo va posar l’empat a 1. Però el gol no va aclarir el panorama per als taradellencs. A 7 minuts pel final el Cerdanyola va aprofitar la primera falta directa del partit per fer l’1 a 2. Amb presses, el Taradell va tenir l’empat a 2 minuts pel final en un penal que no va poder transformar Víctor Crespo. Ja en els segons finals, després d’una blava a Jacint Molera, en una falta directa no transformada en primer terme, els visitants van sentenciar amb l’1 a 3.

La derrota fa baixar el CP Taradell fins a la quarta posició amb 18 punts, a tres del liderat, ocupat pel Mataró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments