Inici Actualitat Segona victòria del TT Mont-rodon, a la pista del TT Torelló (3-4)

Segona victòria del TT Mont-rodon, a la pista del TT Torelló (3-4)

0
COMPARTIR

Segona victòria del TT Mont-rodon a domicili contra el TT Torelló A per 4 a 3 per tancar la primera volta de la lliga. Els taradellencs van començar guanyant els dos primers partits per agafar avantatge, i tot i només poder-ne guanyar un altre, van acabar la ronda d’individuals amb empat a 3. Un altre cop el partit de dobles va tornar a ser clau, i es va guanyar per 3 a 1. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Werner Howad (1,5) i Roger Boix.

L’equip tanca la primera volta en novena posició amb 6 punts. La segona volta es començarà el dissabte dia 14 de gener a domicili contra el CTT Sant Hilari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments