Inici Actualitat Roger Boix guanya el Nivell B del torneig de tennis taula intercomarcal...

Roger Boix guanya el Nivell B del torneig de tennis taula intercomarcal escolar

0
COMPARTIR

El jugador de l’escola del CPE Taradell, Roger Boix, va ser el guanyador del Nivell B de la tercera prova del TTI Escolar que es va fer el passat dissabte a Tona amb la participació de 32 jugadors. A la fase de grups ja va fer la primera posició, i a les eliminatòries va resoldre molt bé els seus partits i es va imposar a la final a Héctor Quintanilla del TT Torelló per 2 a 0. D’aquesta manera pujarà al Nivell A a la propera prova del dia 10 de desembre a Taradell.

L’altre jugador del club, Iu Pujol, que jugava el Nivell A, tot i fer una bona prova, primer va ser tercer de grup guanyant un partit, i després va acabar en 15a posició, que el fa tornar a baixar al B, i va guanyar al darrer partit a Martí Romeu del CTT Moianès per 2 a 1.

Paral·lelament, el TT Mont-rodon va disputar una nova jornada de la Lliga Intercomarcal on va perdre a domicili amb el TT Torelló B per 0 a 7. Rafel Montenegro va perdre els tres partits en què va jugar per ajustats 2 a 3, que haguessin canviat el marcador si cauen a favor. Van jugar: Rafel Montenegro, Arnau Sánchez i Roger Boix.

Aquesta setmana, l’equip es torna a desplaçar a Torelló per jugar la darrera jornada de la primera volta contra el TT Torelló A, ja que a Les Pinediques on s’havia de fer el partit hi ha unes obres als accessos al gimnàs i es canvia de seu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments