Inici Actualitat Santi Estragués repetirà com a candidat a l’alcaldia de Junts per Taradell...

Santi Estragués repetirà com a candidat a l’alcaldia de Junts per Taradell a les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

Santi Estragués tornarà a ser el candidat a l’alcaldia de Junts per Taradell. L’actual portaveu i regidor a l’oposició a l’Ajuntament de Taradell es presentarà a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 28 de maig de 2023, com a candidat de Junts per Taradell.

Aquest dimecres a la nit els associats de Junts per Taradell, reunits a la Sala Lluïsos del Centre cultural Costa i Font, van ratificar per unanimitat la candidatura d’Estragués. De fet, va ser l’única proposta que es va presentar. Segons Santi Estragués, “tenim un projecte guanyador, amb moltes ganes, amb gent que serà molt bona i la feina que tenim és que la gent cregui en aquest projecte, saber fer-nos entendre”.

A l’acte amb els associats també hi va participar Enric Roca, coordinador de Junts per Catalunya a Osona, per donar suport al candidat. Tot seguit, Santi Estragués es va reunir amb el grup de treball amb el qual està treballant les darreres setmanes per preparar la campanya i la candidatura, i d’on segurament sortiran els membres de la llista electoral. “La matèria prima serà aquella gent que l’ha dissenyat, perquè no hi ha millor gent per portar el projecte, que els que l’han creat”, va expressar Santi Estragués a la pregunta de qui configurarà la llista. També va afegir que “he buscat gent, la majoria independents, de tots els àmbits i edats perquè m’ajudin a construir aquest projecte”.

Santi Estragués considera que el panorama d’aquestes municipals 2023 serà diferent a fa quatre anys, quan va tenir pocs mesos per preparar la candidatura. “Quan les coses tens més temps per treballar, no és una qüestió que puguis fer-les més bé, sinó que te les pots fer més teves. Segur que en aquest projecte, tindré molt més temps, juntament amb el meu equip, per dissenyar-lo com el creiem i poder-lo explicar, que crec que és el que ens va faltar”, va reconèixer.

En la reunió amb el grup de treball, Estragués va adreçar-los unes paraules destacant que volia liderar un projecte basat en la vocació de servei i que busca governar amb “eficiència i proximitat”.

Santi Estragués tindrà el repte de superar els actuals 4 regidors i regidores que va aconseguir Junts per Taradell en les municipals del 2019. En aquells comicis va obtenir un total de 1.176 vots (31,90%), però ERC va guanyar majoritàriament les eleccions aconseguint majoria amb 9 regidors i regidores i un total de 2.312 vots (62,72%). Va ser la primera vegada que ERC guanyava unes eleccions municipals a Taradell, ja que sempre havia governat CiU

Fins ara només s’han confirmat dues candidatures amb els mateixos protagonistes que el 2019: Mercè Cabanas (ERC) i Santi Estragués (Junts per Taradell).

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments