Inici Actualitat Aquest dissabte es fa l’encesa dels llums de Nadal a Taradell

Aquest dissabte es fa l’encesa dels llums de Nadal a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dissabte oficialment s’encendran els lllums de Nadal i l’ornamentació nadalenca dels carrers de Taradell. Es farà en una activitat que començarà a les 5 de la tarda on hi haurà música i berenar.

Al Passeig Domènec Sert a la cruïlla amb la Carretera de Montrodon es farà xocolatada popular per a tothom, que es combinarà amb música en directe a càrrec de The Xmas Show Marc X & Aladrocks. Tot seguit, hi haurà un castell de focs a l’Espai 1 d’Octubre. L’activitat està organitzada l’Associació de Botiguers de Taradell i l’Ajuntament de Taradell.

Il·luminació més sostenible

L’Ajuntament de Taradell ha adoptat diverses mesures per minimitzar el consum energètic de la il·luminació  nadalenca d’aquest any. La principal és que l’encesa dels lllums s’ha fet una setmana més tard de l’habitual. L’altra és que totes les lluminàries són de tecnologia LED que, segons l’Ajuntament disminuirà el consum energètic fins a uns 2.000 kWh aproximadament.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Taradell s’insisteix en donar rellevància a la il·luminació nadalenca com a complement de les activitats de Nadal que es fan al poble (Fira de Santa Llúcia, Patge Reial, Cavalcada de Reis) i com a incentiu per potenciar les compres als comerços del poble, un fet que també potencia la sostenibilitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments