Inici Actualitat La UD Taradell trenca la mala ratxa i suma la primera victòria...

La UD Taradell trenca la mala ratxa i suma la primera victòria al camp del Gurb (0-2)

0
COMPARTIR

Primera victòria, molt celebrada, pel Segona Catalana de la UD Taradell, que va arribar aquest dissabte a la tarda al camp del Gurb. Els taradellencs van guanyar per 0 a 2 i tanquen la primera volta d’aquest nou sistema de lliga, trencant la mala ratxa de derrotes.

En el derbi els taradellencs, malgrat la baixa de Raul expulsat en l’anterior partit i que no podrà jugar durant 4 jornades, van estar molt ordenats. A la primera meitat no es va veure cap gol. Aquests van arribar al segon temps. Amine va fer el 0 a 1 a la sortida d’un córner. Era el minut 70 de partit. I cinc minuts més tard va arribar el 0 a 2, quan Arnau Bayés va transformar una falta directa a la frontal de l’àrea.

Els tres punts suposen la primera victòria d’un Taradell, que va començar la lliga amb tres empats consecutius. Tot i que segueix a la part baixa de la classificació, suposa trencar una mala ratxa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments