Inici Actualitat Primera victòria de la temporada del TT Mont-rodon davant del Roda de...

Primera victòria de la temporada del TT Mont-rodon davant del Roda de Ter (4-3)

0
COMPARTIR

Primera victòria de la temporada pel TT Mont-rodon a la Lliga Intercomarcal de tennis taula contra el CTT Roda de Ter per un ajustat 4 a 3. Els taradellencs van fer un bon partit, lluitant en tots els enfrontaments que van disputar. Només van cedir contra el millor jugador visitant i un partit contra el seu segon jugador. Això va fer que cada jugador de l’equip fes un punt i acabés la ronda d’individuals amb empat a 3. En el partit de dobles, la parella taradellenca va ser superior, tot i la igualtat del partit i se’l van endur per 3 a 0.

Van jugar: Àlex Alejo (1,5), Jaume Cunill (1,5) i Werner Howad (1).

Amb aquesta victòria l’equip suma 4 punts a la classificació i puja a la novena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments