Inici Actualitat Actes a Taradell per commemorar el 25N, Dia internacional contra les violències...

Actes a Taradell per commemorar el 25N, Dia internacional contra les violències masclistes

0
COMPARTIR

Taradell tornarà a organitzar, un any més, diverses accions i actes per commemorar el 25 de novembre, Dia internacional de l’eliminació de la violència envers les dones.

Així, durant aquests propers dies el dipòsit de can Costa estarà il·luminat per fer visible i denunciar les violències masclistes. A banda, aquest dijous a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font (19h) es farà un col·loqui i es projectarà un audiovisual titulat ‘Camins de dones. La violència de camí cap a la fàbrica’. Organitzat per Som Dones, l’acte anirà a càrrec de Judit Caballeria Casals i Marina Cirera Gaja del Museu Industrial del Ter. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició ‘Xinxes, puces i fabricantes: les treballadores del tèxtil al Ter. Camins de dones i la dona a casa: des de sempre i fins quan?’, que es podrà veure fins al 12 de desembre.

Ja divendres 25 de novembre a les 7 de la tarda davant de l’Església es farà la lectura del manifest, a càrrec de la pubilla de Taradell, Txell Alcubierre. I es farà l’acte en memòria de les dones assassinades el 2022, on s’encendrà una espelma per a cada una d’elles.

El dissabte 26 de novembre al Centre cultural Costa i Font hi tindrà lloc un cine fòrum amb la pel·lícula ‘Mustang’, a partir de 2/4 de 6 de la tarda i organitzat per Som Dones. Mentrestant, el diumenge 27 de novembre a les 6 de la tarda es posarà en escena ‘Monòlegs feministes ‘elles” a càrrec de la companyia la Melancòmica, organitzat per l’Ajuntament de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments