Inici Actualitat La Rupit-Taradell continua amb bona salut després de la 42a edició i...

La Rupit-Taradell continua amb bona salut després de la 42a edició i més d’un miler de participants

2
COMPARTIR

El miler ja és una xifra habitual en la caminada Rupit-Taradell, que organitza cada any el tercer diumenge de novembre el Centre Excursionista de Taradell. En aquest 2022, aquest diumenge es va disputar la 42a edició, que va tornar a superar el miler d’inscrits i participants en una matinal amb fred inicial, però amb el sol que va acompanyar durant tota la jornada.

La 42a edició va comptar amb un total de 1.047 participants que van prendre la sortida i en van arribar a meta 974, després de completar els 43,5 quilòmetres de recorregut, sense que hi hagués cap incidència destacada.

Un any més, tot i ser una caminada no competitiva (no hi ha premis pels primers), molts participants la van fer corrent o intentant fer el menor temps posssible. El primer participant en arribar va ser el taradellenc Albert Pujol que va tardar 3 hores 39 minuts i 52 segons, seguit pel manlleuenc Naïm Baulenas (el més ràpid en l’edició 2021) que va tardar 3 hores 53 minuts i el taradellenc Marc Muntanya, 4 hores i 10 minuts. Entre els primers taradellencs hi va haver Jordi Arranz (4h 21m), Marc Masramon (4h 33m), Gerard Conde (4h 35m) i Enric Montaña (4h 37m).

Les tres primeres dones van ser Anna Zamora amb un temps de 4 hores 52 minuts i 54 segons. La segona va ser Ariadna Bigas (5h 34m) i Meritxell Bonet (5h 40m). Aquí podeu veure els temps de tots els participants: TEMPS CONTROL

Els participants van rebre de rega una samarreta de cotó màniga llarga i van poder gaudir dels diferents avituallaments durant el recorregut. Un any més, gràcies a la gran ajuda i esforç dels molts voluntaris, van fer possible la caminada i l’assistència en els punts d’avituallament. Durant el recorregut, la sortida del sol des del Cabrerès va ser un dels punts estrella per gaudir, juntament amb les vistes de punts tan emblemàtics com el Salt de la Minyona o els cingles de Tavertet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Neus
Neus
22 novembre 2022 16:55

Els primers homes que van arribar ja sabem d’on son però i les dones?? No son d’enlloc?.

m.angels
m.angels
12 desembre 2022 10:54
Reply to  Neus

Les tres primeres dones van ser Anna Zamora amb un temps de 4 hores 52 minuts i 54 segons. La segona va ser Ariadna Bigas (5h 34m) i Meritxell Bonet (5h 40m). Aquí podeu veure els temps de tots els participants: TEMPS CONTROL