Inici Actualitat La UD Taradell cau clarament contra el Casteller del Vallès (0-4)

La UD Taradell cau clarament contra el Casteller del Vallès (0-4)

0
COMPARTIR

Derrota clara del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda contra el Castellar del Vallès. Els visitants, líders del grup, han sentenciat gràcies a una gran primera meitat, on s’han mostrat molt superiors als taradellencs.

El partit ha començat igualat i semblava que el Taradell podria plantar cara, ja que en els primers minuts ha gaudit de dos córners i alguna altra pilota aturada. Però el Castellar en la primera oportunitat ha marcat. En una contra, la jugada ha acabat amb una falta a la frontal de l’àrea, que el Castellar ha transformat de forma magistral. Era el minut 9. El Taradell ha seguit amb la mateixa tònica, però el Castellar ha sentenciat en cinc minuts. Al minut 19 en una jugada per la dreta, ha acabat amb un xut que Genís ha aturat en primera instància, però el rebuig ha caigut als peus d’un jugador del Castellar que ha fet el 0 a 2. Dos minuts després en una jugada ràpida per l’esquerra ha arribat el 0 a 3. I al minut 24, de nou, per l’esquerra, ha arribat una passada de la mort per al 0 a 4. El Taradell s’ha vist superat totalment per un Castellar molt contundent davant de porteria. Fins a la mitja part, els visitants encara han tingut dues ocasions clares per marcar, però han marxat fregant el pal. El Taradell ha acusat els gols.

A la represa, canvi de quatre jugadors per part taradellenca, i el partit ha estat més igualat, però amb un Castellar que ja se sabia guanyador. Tot i això, en els primers minuts el Taradell ha pogut marcar. Jugada per l’esquerra amb centrada d’Orriols i Amine remantant de primeres ha enviat la pilota al travesser. El Taradell ha tingut més arribades, però no ha estat encertat. Marc Bassas ho ha provat des de fora l’àrea i el porter ha aturat en dos temps. Gorgals ha estat a punt de marcar, però el seu xut des de la frontal ha fregat el pal. I ja cap al final, Marc Font a la sortida d’un córner ha rematat de cap per sobre el travesser. En els últims minuts Raul ha vist la targeta vermella, en una acció amb un rival que ha exagerat la caiguda i una posterior agressió que no s’havia produït.

Derrota del Taradell que segueix en dinàmica negativa i sense reaccionar, a falta d’un partit per tancar la primera volta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments