Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista del Sant Just (2-3)

El CP Taradell guanya a la pista del Sant Just (2-3)

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell aquest divendres a la pista del Sant Just en la cinquena jornada a l’Ok Lliga Plata Nord. Els taradellencs van guanyar per 2 a 3.

Els taradellencs ja sumen 12 punts i segueixen a la caça del liderat. El partit va ser molt igualat. El Taradell va disposar d’una falta directa al minut 10, després d’una targeta blava, que Víctor Crespo no va poder transformar. El 0 a 1 va arribar a falta de 9 minuts i mig quan després d’una altra targeta blava local, Pol Gallifa van transformar la falta directa. Abans del descans, el Taradell va encarrilar el partit. Albert Benito va fer dos gols amb un minut de diferència i va posar un 0 a 3 al descans.

A la segona part, el CP Taradell es va dedicar a mantenir l’avantatge. A l’equador del segon temps els locals van fer l’1 a 3. I a 8 minuts pel final van disposar d’un penal per entrar en el partit, però no el van transformar. El Taradell va mantenir els dos gols de diferència, fins a instants del final, quan en una falta directa el Sant Just va fer el 2 a 3 definitiu.

No hi va haver temps per a res més, i el Taradell suma la quarta victòria en cinc jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments