Inici Actualitat EL CP Taradell pateix la primera derrota perdent a casa contra el...

EL CP Taradell pateix la primera derrota perdent a casa contra el Lloret (5-6)

0
COMPARTIR

A la quarta jornada va arribar la primera derrota del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga nord. Va ser aquest dissabte al pavelló El Pujoló contra el Lloret per 5 gols a 6.

Els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador, ja que al minut 6 el Lloret ja es va avançar. No va ser fins a l’equador del primer temps que amb un gol de Víctor Crespo el Taradell va poder empatar. Però la igualtat només va durar tres minuts, ja que el Lloret va tornar a avançar-se amb l’1 a 2. A poc menys de 4 minuts pel descans, els visitants van disposar d’un penal a favor, que van fallar en primera instància, però que en la continuació va arribar l’1 a 3. I en l’últim minut abans del descans, van fer l’1 a 4.

Això va condicionar la segona part, on el Taradell va haver d’arriscar per buscar la remuntada. I més quan als pocs minuts de la represa va arribar l’1 a 5. Als 6 minuts Víctor Crespo va anotar un penal i va fer creure en la remuntada amb el 2 a 5. Als 10 minuts Sergi Pla no va poder aprofitar una falta directa. El marcador no es va moure fins als últims 8 minuts. Una blava a Pol Gallifa va suposar una falta directa pel Lloret que va convertir-se en el 2 a 6 i en la sentència. Tot i que en els dos minuts després Xavier i Víctor Crespo van fer dos gols que posaven emoció amb el 4 a 6. A tres minuts pel final Albert Benito va fer el 5 a 6 després d’una blava visitant, i que un minut abans Pol Gallifa no hagués aprofitat una falta directa.

La remuntada va quedar-se a mitges i el CP Taradell va veure com patia la primera derrota de la temporada, que el deixa en tercera posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments