Inici Actualitat El CP Taradell suma el tercer triomf consecutiu a la pista del...

El CP Taradell suma el tercer triomf consecutiu a la pista del Barça Atlètic (1-2)

0
COMPARTIR

Victòria del Club Patí Taradell en el partit disputat aquest dimecres al vespre a la pista del Barça Atlètic, i que corresponia a la primera jornada de lliga. Els taradellencs van guanyar per 1 a 2 i sumen tres triomfs en tres partits a l’Ok Lliga nord.

Tot i això, van haver de remuntar, ja que els locals es van avançar al minut 10 de partit, després d’uns primers minuts de molta igualtat. L’empat va arribar a 9 minuts pel descans, quan Víctor Crespo va transformar un penal. Amb empat a 1 es va arribar al descans.

Només començar la segona part, el Barça Atlètic va disposar d’un penal a favor per tornar a avançar-se, però no el va transformar. Als 7 minuts qui va desaprofitar l’ocasió va ser el CP Taradell en una falta directa que Pol Gallifa no va saber transformar. El gol de la victòria va arribar als 12 minuts i va ser obra d’Albert Benito. Però segons després Víctor Crespo va veure la targeta blava i el Barça va disposar d’una falta directa per empatar. Per sort, els locals no van transformar-la en gol. A falta de quatre minuts, els locals van tornar a tenir una falta directa per empatar, però tampoc la van aprofitar.

A dos minuts pel final, qui va tenir la sentència va ser el Taradell en una falta directa després d’una blava a un jugador local. Tampoc hi va haver gol per part de Víctor Crespo.

Amb la victòria el CP Taradell lidera la classificació amb els mateixos punts que el CH Mataró després de tres jornades. Aquest dissabte a les 6 de la tarda hi torna a haver partit al Pujoló. Els taradellencs reben el CH Lloret, tercer classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments