Inici Actualitat La UD Taradell no aixeca cap i perd el derbi contra el...

La UD Taradell no aixeca cap i perd el derbi contra el Vic Riuprimer (0-3)

1
COMPARTIR

L’expulsió del taradellenc Raul només començar la segona part va acabar sent decisiva en el derbi entre la UD Taradell i el Vic Riuprimer de Segona Catalana. Els vigatans van guanyar per 0 a 3, amb tres gols al segon temps.

La UD Taradell encara no coneix la victòria després de set jornades i segueix en dinàmica negativa. Aquest dissabte els taradellencs van començar bé el derbi contra el Vic Riuprimer. Tot i una primera aproximació dels vigatans, va ser el Taradell qui va portar més perill. Al minut 16 a la sortida d’un córner els taradellencs van enviar la pilot al travesser. A la mitja hora de joc va ser Marc Gorgals qui en dues accions va fregar el gol. El mateix jugador va tenir el gol a les seves botes al minut 40. Però el Taradell va perdonar i es va arribar al descans amb empat a zero.

A la represa, al minut 6 Raul va veure la segona targeta groga i va deixar els taradellencs amb inferioritat numèrica. Això va trencar el partit a favor dels vigatans, que sis minuts després feien el 0 a 1 en un xut des de la frontal. El Taradell va intentar reaccionar movent la banqueta, però a un quart d’hora pel final va arribar la sentència amb el 0 a 2. Ja a les acaballes els vigatans van fer el 0 a 3 definitiu.

El Taradell només ha sumat 3 punts en 7 jornades i és el cuer del seu grup.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
taradellenc
taradellenc
9 novembre 2022 11:44

I la Junta no pensa fer res davant aquesta situació? A què s’espera buscar una reacció? Ja s’ha vist que el model dels nous entrenadors no funciona i tampoc confia amb la gent de casa, segons expliquen ells mateixos. Cal un canvi a la banqueta ja!