Inici Actualitat Dos agents de la guàrdia municipal de Taradell eviten un robatori a...

Dos agents de la guàrdia municipal de Taradell eviten un robatori a la urbanització La Roca

0
COMPARTIR

Dissabte al vespre dos agents de la guàrdia municipal de Taradell van haver d’intervenir per evitar un robatori amb força. La intervenció es va tancar amb la detenció d’una persona, acusada d’intentar robar al carrer Sant Segimon. Una segona persona implicada va poder fugir després d’amagar-se.

Segons sembla els veïns van alertar els agents en veure que dos individus saltaven una tanca d’una casa. En arribar els agents van poder detenir una persona, d’origen albanès i que tenia una ordre de prohibició d’entrada a l’espai Schengen i era buscat per la policia italiana i la policia nacional. El detingut estava ferit.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar també els Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques.

Cal recordar que des del mes d’octubre i fins al febrer l’Ajuntament de Taradell va reforçar el servei d’agents municipals, ja que com es fa en els mesos d’estiu, patrullen des de les 6 de la tarda i fins a les 9 del vespre dos guàrdies municipals en zones específiques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments