Inici Actualitat El CP Taradell supera el CDM gallec a domicili (2-3)

El CP Taradell supera el CDM gallec a domicili (2-3)

0
COMPARTIR

Segona victòria en dos partits del Club Patí Taradell. Els taradellencs van derrotar aquest dissabte al CDM de Galícia per un ajustat 2 a 3.

El partit va començar amb contratemps. Als 7 minuts els gallecs es van avançar en el marcador. A 7 minuts pel descans el taradellenc Nil Generó, que juga amb el conjunt gallec, va disposar d’una falta directa per ampliar el marcador, però no la va aprofitar. I en la següent jugada Sergi Pla va fer l’empat a 1. Mig minut després Marc Palazón es va estrenar per fer l’1 a 2. L’alegri, però, va durar poc, ja que després d’una blava a Xavier Crespo, els locals van empatar de falta directa. Amb empat a 2 es va arribar al descans.

A la represa la incertesa va durar fins als 11 minuts quan Víctor Crespo va fer de penal el 2 a 3. Els taradellencs van saber conservar l’avantatge i endur-se la segona victòria. Sumen 6 pujnts en dues jornades. Els taradellencs tornen a tenir jornada aquest dimecres a 2/4 de 9 del vespre a la pista del Barça Atlètic, en partit corresponent a la primera jornada que no s’havia disputat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments