Inici Actualitat El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga Plata Nord amb una clara...

El CP Taradell debuta a l’Ok Lliga Plata Nord amb una clara victòria davant del Vendrell (4-1)

0
COMPARTIR

Debut amb bon peu del Club Patí Taradell aquest diumenge a la tarda en el primer partit de l’Ok Lliga Plata Nord. Els de Jefa Rovira van superar clarament per 4 a 1 al Vendrell.

Tot i el marcador al Taradell li va costar quasi 20 minuts foradar la xarxa visitant. No va ser fins a falta de cinc minuts pel descans quan Sergi Pla va fer l’1 a 0. Resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, però, va costar al principi. Als 7 minuts el Vendrell posava, de nou, l’igualada en el marcador. Fins i tot, els visitants van gaudir d’una falta directa abans dels deu minuts que els hauria pogut avançar en el marcador. Quatre minuts després qui va desaprofitar la falta directa va ser el Taradell, per mitjà de Sergi Pla. Però mig minut després després d’una targeta blava a un visitant, Víctor Crespo va disposar d’una falta directa que va transformar posant el 2 a 1 i obrint el camí cap a la victòria.

A 9 minuts pel final, i després d’un altra blava a un jugador visitant, Pol Gallifa va aprofitar la falta directa per fer el 3 a 1. A 2 minuts pel final Sergi Pla va posar el definitiu 4 a 1 a l’electrònic del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments