Inici Actualitat GasN2itrogen amb el taradellenc Jordi Pujol i la cooperativa Més 65, reconeguts...

GasN2itrogen amb el taradellenc Jordi Pujol i la cooperativa Més 65, reconeguts als Premis Innovacat 2022

0
COMPARTIR

L’empresa GasN2itrogen ha estat una de les guanyadores dels Premis Innovacat 2022 de Manlleu. La vuitena edició va reconèixer aquesta empresa en la categoria Avança. El taradellenc Jordi Pujol, responsable d’I+D de l’empresa va recollir el guardó.

El veredicte es va fer públic aquest dijous al vespre a la Colònia Rusiñol de Manlleu. En aquesta edició 2022 hi han participat 34 empreses. En el cas de GasN2itrogen, es va premiar l’empresa per a un projecte d’innovació d’assecadors d’embotits molt eficients. El premi estava dotat amb 20.000 euros. També es va donar un accèssit a Tac Osona.

Els Premis Innovacat 2022 també van reconèixer Neurekalab com a Empresa Jove, una empresa social que ofereix solucions gamificades per detectar i tractar problemes d’aprenentatge en nens i nenes. També cal destacar que en aquesta categoria es va donar un accèssit, dotat amb 5.000 euros, a la Cooperativa taradellenca Més 65, que ofereix serveis i gestions a les persones grans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments