Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon davant del Girbau Vic TT B (5-2)

Derrota del TT Mont-rodon davant del Girbau Vic TT B (5-2)

0
COMPARTIR
Nova derrota del TT Mont-rodon a la pista del Girbau Vic TT B per 5 a 2. L’equip taradellenc només va poder guanyar el primer i el darrer partit de l’enfrontament, tot i tenir-ne un altre de molt ajustat. Cal destacar que en el partit de dobles final, es va remuntar un 2 a 0 per acabar guanyant 2 a 3. Els locals van ser més eficaços en tots els altres, i es va notar en els resultats. Van jugar: Jordi Forcada (1,5), Werner Howad (0,5) i Àlex Alejo.

Amb la victòria del partit de dobles, el TT Mont-rodon torna a sumar un nou punt per la classificació i ja en té dos. Amb això continua en la novena posició.

Aquest cap de setmana no hi ha competició de la lliga TTI, només torneig escolar a Roda de Ter. El proper partit serà el dissabte dia 5de novembre a casa contra el CTT Arbúcies, actual campió de la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments