Inici Actualitat L’Envelat de Taradell 2022 dona 500 euros per lluitar contra la Distròfia...

L’Envelat de Taradell 2022 dona 500 euros per lluitar contra la Distròfia Muscular Facioescapulohumeral

0
COMPARTIR

L’Envelat de Taradell 2022, que va tenir lloc el passat 24 d’agost, ha fet fa uns dies la donació solidària d’enguany, que s’ha pogut realitzar un cop fet el tancament de la iniciativa i pagades totes les despeses. En total, s’han donat 500 euros a l’Associació espanyola Distròfia Muscular Facioescapulohumeral (FSHD), que és l’ONG, amb seu a Vilanova del Vallès, que s’encarrega de vehicular les ajudes per als tractaments que s’investiguen per prevenir i curar aquesta malaltia.

Certificat emès per l’Associació FSHD en relació a la donació efectuada

La donació econòmica es va fer aquesta vegada a través d’una transferència bancària. L’aportació econòmica no ha pogut ser més gran, ja que les despeses de l’Envelat 2022 van ser molt més elevades a causa de l’augment generalitzat de preus. Cal tenir en compte que l’Envelat de la Plaça de les Eres no ha augmentat els preus des de la seva primera edició 2015.

Recordem que l’organització de l’Envelat de la Plaça de les Eres sufraga, a través de la venda d’entrepans de botifarra i begudes, les despeses que suposen les actuacions musicals, el lloguer de l’equip tècnic de so i llums, la compra de begudes, entrepans i botifarres, i tot el material i elements necessaris per poder preparar la festa. Un cop fets tots aquests pagaments, si sobren diners es fa la donació solidària. També es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell en alguns temes concrets de logística.

Des del 2015 (exceptuant el 2020 i 2021 que per la pandèmia no es va organitzar), l’Envelat de la Plaça de les Eres ha donat en sis edicions celebrades un total de 8.000 euros de forma solidària a diferents entitats i projectes solidaris: Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97 (en dues ocasions), Osonament i l’Associació Sant Tomàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments