Inici Actualitat Laura Raurell guanya la 3a edició del Premi Anastasi Aranda

Laura Raurell guanya la 3a edició del Premi Anastasi Aranda

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament de Taradell

Seva va acollir aquest diumenge l’acte de lliurament de la 3a edició del Premi Anastasi Aranda, que convoquen conjuntament l’Ajuntament de Taradell, Seva, Santa Eugènia i Viladrau, per guardonar el millor treball de recerca de Batxillerat. En aquesta 3a edició es va premiar un treball de Laura Raurell Soler, de Seva. El treball es titula ‘Candi, un testimoni de la història recent catalana’.

El guardó està dotat amb 1.200 euros. El treball versa sobre la història del besavi de la premiada, Candi Blancafort Sala, que va ser víctima i empresonat pel franquisme. A l’acte d’entrega del guardó hi va participar l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments