Inici Actualitat La UD Taradell torna a perdre en l’últim minut, ara al camp...

La UD Taradell torna a perdre en l’últim minut, ara al camp del Joanenc (4-3)

0
COMPARTIR

La UD Taradell va fer tres gols a camp contrari aquest dissabte al camp del Joanenc, però va ser insuficient per puntuar. Un gol en l’últim minut de partit va condemnar els taradellencs que segueixen sense obtenir premi al seu esforç.

El partit d’aquest dissabte es va posar en contra a la primera metitat, ja que dos gols dels locals posaven molt difícil l’enfrontament. Els gols locals van arribar al minut 18 i 30 del primer temps. Però el Taradell va saber reaccionar en els moments més complicats. Oriol Vila va fer el 2 a 1 al minut 37. I dos minuts després va posar l’empat a 2 amb un altre gol. Amb 2 a 2 es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Taradell va sortir bé. Però van tornar a ser els locals els que es van avançar al minut 67. Tot i això, Marc Font al minut 73 va tornar a posar la igualada. Quan tot semblava que acabaria amb empat. En el darrer minut els locals van fer el definitiu 4 a 3, deixant els taradellencs sense premi. Per segona setmana consecutiva els taradellencs han perdut el partit en l’última acció de partit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments