Inici Actualitat La Coral Arpa col·labora amb l’ONG Gompa Water fent donació de les...

La Coral Arpa col·labora amb l’ONG Gompa Water fent donació de les aportacions recollides en els concerts d’aquest any

1
COMPARTIR

La Coral Arpa de Taradell ha fet recentment una donació econòmica a l’ONG taradellenca Goli Gompa Water, que treballa al Nepal. En concret, s’han donat els diners que s’han anat recollint durant aquest 2022 dels diferents concerts que ha realitzat la Coral Arpa.

Aquesta donació ajudarà a l’ONG en la seva tasca per solucionar els dèficits d’abastiment d’aigua al poble de Goli Gompa, que va resultar molt afectat el 2015 per un terratrèmol. L’ONG, que va iniciar la seva tasca aquell mateix any actualment, i després de les dificultats i els contratemps que va suposar la pandèmia, està centrada en culminar el projecte ‘Abastiment i potabilització de l’aigua al poble de Goli Gompa’, que ha comptat amb el suport del Departament d’Hidràulica de la Universitat de Lleida i ara compta amb el suport de l’administració del Nepal.

L’aportació de la Coral Arpa permetrà contribuir que els habitants de Goli tinguin una millor qualitat de vida i un accés a l’aigua en bones condicions sanitàries.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa Brugulat
Rosa Brugulat
20 octubre 2022 13:04

Des de la ONGD Goli Gompa Water volem fer uns aclariments: Que junt amb la Universitat de Lleida ( Departament Hidràulica) hem dissenyat el projecte “Abastiment i potabilització de l’aigua al poble de Goli Gompa”, però no hem pogut executar la construcció de la línia per insuficient finançament. Que la construcció de la línia serà assumida pel govern del Nepal. Que la nostra ONGD treballa en relació directa amb les autoritats locals i amb ENPHO ( ONGD nepalesa) però sense vincles amb el govern central. Que d’acord amb ells estem treballant per proporcionar filtres domèstics d’aigua a totes les cases… Llegeix més »