Inici Actualitat Abril Torres Arau guanya el seu primer concurs de doma clàssica

Abril Torres Arau guanya el seu primer concurs de doma clàssica

0
COMPARTIR

La taradellenca Abril Torres Arau ha guanyat aquest diumenge el seu primer concurs de doma clàssica. Es tractava d’una de les proves de la Lliga de Barcelona de Doma Classica, que es disputava a l’Hípica Les Tanques de Viladecans.

L’Abril, que competeix amb l’Hípica Iriscar, ha guanyat en la categoria App menors de 7 anys, en la qual aquest diumenge competia amb un total de sis participants.

La Lliga Barcelona de Doma Clàssica és una de les millors opcions per iniciar-se en el món de la competició de la doma clàssica, base de l’equitació. La Lliga compta amb cinc proves en cinc centres d’equitació. La propera prova serà el 13 de novembre al Club Hípic Can Buimira de Sant Quirze del Vallès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments