Inici Actualitat Final cruel per a la UD Taradell que perd en l’últim segon...

Final cruel per a la UD Taradell que perd en l’últim segon de partit contra el Gironella (1-2)

0
COMPARTIR

La sort no acompanya la UD Taradell en aquest inici de temporada a Segona Catalana. Com a exemple, el partit d’aquest dissabte a la Roureda davant del Gironella, on els taradellencs han perdut per 1 a 2 per culpa d’un gol en l’últim segon i quan el temps afegit ja estava consumit. Anteriorment, el Taradell havia desaprofitat un penal amb empat a 1.

L’equip taradellenc no té la fortuna de cara. Excepte, un xut que Jona ha rebutjat en el primer minut, els taradellencs han portat el pes del partit en la primera part. Al minut 7 Plade ha engaltat desviat una pilota cedida per Amine a l’interior de l’àrea. Al minut 12 una bona combinació al primer toc al mig del camp, ha acabat amb una passada ras i profunda per Vila que ha pogut treure el xut entrant a l’àrea, però li ha sortit massa centrat i el porter ha rebutjat a córner. Al minut 15 gol anul·lat a Amine que havia rebut sol a l’àrea petita una pilota cedida amb el cap per Bayés però l’assistent ha senyalt posició avançada. El Taradell dominava i tenia el control, però la mala fortuna ha arribat al minut 22. En un fora de banda sense perill, el davanter que rebia la pilota i Bassas han ensopegat amb els peus casualment, i l’àrbitre ha senyat pena màxima. El Gironella ha fet el 0 a 1 sense cap mèrit. A partir d’aquí al Taradell li ha costat trobar profunditat i el partit ha arribat a la mitja part sense res a destacar.

A la segona, als 8 minuts ha arribat l’empat. Bona combinació d’Orriols i Fabregó per l’esquerra, i aquest ha rebut una passada a l’interior de l’àrea, ha retallat al defensa i ha definit al pal llarg posant l’igualada. El Taradell s’ha animat i al minut 64 Amine ha rebut un cop al peu a l’interior de l’àrea i l’àrbitre ha senyalat penal. El mateix Amine ha llançat la pena màxima però el porter ha encertat el costat i ha rebutjat el xut. Tot i el contratemps, el Taradell ho ha seguit intentant i el Gironella no incomodava més enllà d’algun córner. S’ha arribat als últims minuts amb incertesa. Els visitants han fet l’única ocasió del segon temps al 85 en un córner llançat ràpid que ha acabat amb un xut des del segon pal al lateral de la xarxa. Ja en el temps de descompte, el Taradell ha estat a punt de desnivellar el marcador en una jugada per la dreta on Gorgals i Vila no han pogut definir.

I en els darrers segons, en l’última acció i amb el temps que ja passava de l’afegit, la pilot ha arribat a la dreta de l’atac del Gironella, i el davanter ha tret un xut ras que s’ha colat a l’interior de la xarxa. Ha estat un gerro d’aigua freda per a un Taradell que, com a mínim, havia fet mèrits per puntuar amb l’empat davant un Gironella que immerescudament s’ha endut els tres punts.

És la segona derrota consecutiva del Taradell, que en cinc jornades només ha aconseguit empatar tres partits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments