Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell inicia campanyes per sensibilitzar sobre el turisme sostenible

L’Ajuntament de Taradell inicia campanyes per sensibilitzar sobre el turisme sostenible

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha iniciat la primera d’una sèrie de campanyes que té previst activar per tal de conscienciar sobre hàbits i codis de conducta a l’entorn natural del municipi. Sota el lema ‘Amb respecte, tots hi guanyem’, la primera campanya gira al voltant de les bones pràctiques al medi natural.

Insisteix en aspectes com seguir els itineraris senyalitzats, portar el gos lligat, deixar les tanques de pas com s’han trobat o endur-se les deixalles que s’han generat. La campanya es difon especialment a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Taradell per fomentar les bones pràctiques, coincidint amb l’increment del nombre de visitants als espais naturals durant la tardor.

Està previst que s’activi una segona campanya de cara a l’estiu per insistir en qüestions com la prevenció d’incendis o l’estalvi de l’aigua.

La campanya compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i aposta per un turisme sostenible que conservi el medi ambient. A la web de l’Ajuntament hi ha un espai que se subdivideix en dos apartats. Un sobre bones pràctiques que parla de no malbaratar l’aigua, de mantenir viu el bosc, preservar el medi ambient, mantenir net i viu el poble, i practicar esport amb seguretat i respecte. En un segona apartat, se centra en el turisme sostenible destacant l’aposta per la qualitat, la preservació del territori i el coneixement d’espais verds com el Parc de les Olors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments