Inici Actualitat La UD Taradell cau per la mínima al camp del Berga (1-0)

La UD Taradell cau per la mínima al camp del Berga (1-0)

0
COMPARTIR

Primera derrota de la temporada per al Segona Catalana de la UD Taradell, que aquest diumenge a la tarda ha perdut per 1 a 0 al camp del Berga. Els taradellencs encara no coneixen la victòria en quatre jornades.

El partit ha començat amb domini local, ja que en els primers minuts el Berga ha disposat de dues clares ocasions per marcar, però en la primera no han estat encertats i en la segona s’han trobat amb una gran intervenció de Jona. Al minut 10 Raul ha hagut de deixar el camp per lesió i ha entrat Orriols. Poc després del quart d’hora, el mateix Orriols ha rebutjat una ocasió en un embolic dins l’àrea producte d’un córner. A mesura que han anat passant els minuts el Taradell ha intentat sobreposar-se i ha tingut algunes arribades de Fabregó, Amine i Gorgals sense massa perill. Poc abans del descans Aleix Pla ha estat a punt de marcar quan ha rematat de cap una pilota servida de córner i un defensa ha salvat en la línia de gol. Just abans de la mitja part, una nova intervenció de Jona ha evitat el gol local. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

A la segona meitat ha arribat el gol local als 18 minuts, en una rematada de cap en el llançament d’un córner. El Taradell ha intentat reaccionar movent la banqueta i incoporant nous jugadors, però li ha costat generar perill. Ja en el temps de descompte ha disposat d’una clara ocasió per empatar, quan Èrik en un contraatac ha acabat amb un xut massa elevat. Al final primera derrota del Taradell, que es manté amb tres punts després de quatre jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments