Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon en l’estrena de la temporada contra el CTT...

Derrota del TT Mont-rodon en l’estrena de la temporada contra el CTT Sant Hilari (2-5)

0
COMPARTIR
El TT Mont-rodon va començar amb una derrota la seva participació en la Lliga Intercomarcal de Tennis Taula, en la temporada que celebrarà els 15 anys de l’equip a la competició. Els taradellencs van caure per un clar 2 a 5 contra el CTT Sant Hilari el passat cap de setmana.

Tot i que Jordi Forcada va poder guanyar el primer partit, els visitants es van endur tots els altres individuals. Només en un parell de partits els locals van tenir també opcions. Tot i això el partit va acabar amb el triomf en els dobles, Jordi Forcada fent parella amb Jaume Cunill van aconseguir guanyar per un ajustat 3 a 2 que els donarà un punt a la classificació.

Van jugar: Jordi Forcada (1,5), Jaume Cunill (0,5) i Werner Howad.

També cal destacar que a Torelló va començar la temporada del Campionat Intercomarcal Escolar amb la participació de dos jugadors de l’escola del Club Parc d’Esports. En Roger Boix va jugar el Nivell A de la competició i, tot i fer-ho bé, no va poder mantenir la categoria en quedar en 15a posició. I l’Iu Pujol, que debutava a la competició, va aconseguir la 3a posició en el Nivell C. La propera prova serà el dissabte dia 29 d’octubre a Roda de Ter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments