Inici Actualitat Taradell va acollir durant el cap de setmana la 19a Trobada Barça...

Taradell va acollir durant el cap de setmana la 19a Trobada Barça Jugadors

0
COMPARTIR

Dissabte va ser el dia central de la Trobada organitzada per l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, que complia la 19a edició i tornava a Taradell. Un partit de futbol i un dinar de germanor van ser els actes centrals.

Unes 250 persones es van reunir, la gran majoria exfutbolistes blaugrana. Dissabte al matí van poder participar en partits amistosos amb un torneig de futbol 7 amb equips mixtes de l’Agrupació. La cloenda d’aquesta jornada es va fer en forma de dinar de germanor al Centre cultural Costa i Font on es va retre homenatge a la primera plantilla del Barça Atlètic, el filial blaugrana creat el 1970. Dotze exjugadors de la plantilla van estar presents en aquest reconeixement: Also, Busquets, Bueno, Joan Casassas, Guitart, Irazusta, Laredo, Laguna, Pantoja, Roca, Rodri i Valiente.

Paral·lelamet, la Trobada va comptar en els dies previes amb una xerrada de l’exjugador Juanjo Carricondo amb alumnes de batxillerat de l’INS Taradell per transmetre la importància de l’esforç i el treball, i una taula rodona amb la participació de Carles Rexach, Pere Valentí Mora, Joan Casassas i Ramon Alfonseda. També al camp de futbol es va fer un clínic per a nenes i nens dirigits per membres de l’Agrupació, i el taller “Fes Memòria amb el Barça” a càrrec de Jordi Gonzalvo i Esther Torrecilla. La Setmana Barça Jugadors va tenir la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, la Penya Barcelonista, l’Associació de Botiguers, l’Associació de Jubilats i la UD Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments